Remmelg: käive ja klientide arv kasvab, kasum kahaneb

Agnes Ojala 07. august 2008, 14:58

Jäätmekäitlussektoris on sel aastal oodata
mõningast käibe kasvu, kasum jääb tõusnud kulude tõttu tõenäoliselt aga
väiksemaks, usub Ragn-Sells ASi ärijuht Agu Remmelg.

Remmelg ei soovinud aripaev.ee-le avaldada börsil mitte noteeritud Ragn-Sellsi käesoleva aasta majandustulemusi, kuid möönis, et nii käive kui ka klientide arv on mingil määral suurenenud.

"Aeglustunud majanduskasv ja eelkõige kinnisvaraarenduse vähikäik mõjutab jäätmekäitluses negatiivselt ehitusjäätmete käitlemise mahte. Diislikütuse hinnatõus vähendab jäätmevedajate ja ka teiste transpordiettevõtete kasuminumbreid,“ selgitas ta Eesti jahtunud majanduskeskkonna mõju ettevõttele.

„Usun, et jäätmekäitlussektor tervikuna küll kasvab ka sel aastal, aga kasv on aeglustunud. Kasvu toetavad jäätmete sorteerimise nõuete rakendumine ja suurema arvu jäätmetekitajate liitmine kogumissüsteemiga läbi korraldatud jäätmeveo. Jäätmekäitlussektoris teenitav kasum sel aastal aga tõenäoliselt väheneb,“ lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. August 2008, 14:16
Otsi:

Ava täpsem otsing