Securitas: edu ei ole tulnud vaid keskkonna muutustest

Agnes Ojala 08. august 2008, 12:46

Turvafirma Securitas Eesti on käesoleva
aasta esimesel poolel mullu sama perioodiga tunnistanud paremaid tulemusi. Selle
taga aga ei ole firma juhi sõnul vaid majanduskeskkonna jahenemine.

„Securitas Eesti käesoleva aasta esimese poole tulemused võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on paremad. Kasvanud on ka ettevõtte klientide arv. Edu põhjused ei ole tingitud meie puhul kindlasti vaid majanduskeskkonna muutustest Eestis,“ rääkis firma tegevjuht Ergo Oolup.

Tema sõnul on põhjused seotud ka ettevõttes aastal 2007 juurutatud uue äristrateegiaga. „Uue strateegia põhijoonteks on siin turvateenuste spetsialiseerumine ja paindlikkus. Keskendume turvalahenduste pakkumisele, mis sobiks iga kliendi isiklike vajadustega Samas olen ka kindel, et majandusekeskkonna seis ja arvatav areng nõuavad kliente järjest enam mõtlema turvalisusele tulevikus,“ sõnas turvafirma juht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. August 2008, 15:54
Otsi:

Ava täpsem otsing