LHV: börsipäevas võis näha ka paanika märke

Annika Matson 11. september 2008, 16:02

LHV Balti analüüsiosakonna juht ja juhatuse
liige Erki Kert ütles aripaev.ee-le, et tänase börsipäeva teises pooles võis
kohati näha ka üksikuid paanika märke.

"Otsest põhjust tänase languse kohta on raske välja tuua. Osalt võis selleks olla viimaste nädalate kiire tõus, mille järel investorid asusid nüüd kasumit võtma. Päeva teises pooles võis kohati näha ka üksikuid paanika märke, kus aktsiaid juba valimatult ning suvalise hinnaga müüdi," kommenteeris Kert.

Samas torkas tema sõnul päeva jooksul siiski silma see, et müüjateks olid valdavalt väikeinvestorid suhteliselt väikeste aktsiakogustega. Kuna likviidsus on Tallinna börsil endiselt suhteliselt kehv ning suuremad ostuhuvilised ei ole ennast ilmutanud, siis ei leidunud lihtsalt piisavalt palju neid, kes väikeinvestorite müügisurvet oleks kinni pidanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2008, 08:03
Otsi:

Ava täpsem otsing