Kobin: Neivelt Eesti peaministriks!

22. september 2008, 12:05

Ülemiste City juht Gunnar Kobin toob
tänases Postimehe arvamusloos välja mõned nimed, kes kuuluksid tema poolt kokku
pandud ideaalvalitsusse. Peaministriks pakub ta näiteks arengufondi nõukogu
esimeest Indrek Neivelti.

Gunnar Kobini arvates on kuni järgmiste riigikogu valimisteni parim valik Eesti peaministriks arengufondi nõukogu esimees Indrek Neivelt. Rahandusministriks võiks olla Kobini meelest Eesti Panga asepresident Märten Ross või Swedbanki juhatuse liige Erkki Raasuke. „Viimane sobiks väga hästi ka majandusministri ametisse, kuhu alternatiivina pakuks näiteks Raivo Varet. Haridusministriks võiks kutsuda Hannes Tammjärve ja kindlasti tasuks luua innovatsiooni või IT-ministri ametikoht, kuhu sobiks näiteks Microlinki juht Enn Saar. Väga häid kandidaate leiduks igale ministritoolile,“ märkis Kobin.

„Käes on aeg muudatusteks Eesti vabariigi juhtimises. Minu ettepanek praegustele parteidele on loobuda täideviivast võimust ning koostada valitsus oma ala spetsialistidest, mitte tavapäraselt parteide juhtidest ja asejuhtidest,“ kirjutas Kobin oma Postimehe arvamusloos.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2008, 17:18
Otsi:

Ava täpsem otsing