Keskikud reformikatest populaarsemad

Hille Tressum 10. oktoober 2008, 09:52

Kui terve esimese poolaasta püsis
Reformierakonna populaarsus 21 protsendi peal, siis nüüd on see langenud 17-le,
Keskerakonna toetus on aga tõusnud 18 protsendini.

Uuringu läbi viinud Turu-uuringute ASi uuringujuht Karin Reivart ütles Postimehele, et Reformierakonna toetuse nelja protsendipunkti suurune langus pole enam statistiliselt tähtsusetu kõikumine, vaid näitab tegelikku toetuse vähenemist.

Tema sõnul seisneb põhjus tõenäoliselt selles, et valijad panevad majandusraskused just Reformierakonna süüks. Peale parteide populaarsuse esitati vastajatele küsimus ka selle kohta, kui hästi on nende arvates oma tööga hakkama saanud peaminister Andrus Ansip ja rahandusminister Ivari Padar.

Kui Padari kohta oli positiivseid ja negatiivseid arvamusi enam-vähem võrdselt, siis Ansipi tööd pidasid kehvaks pooled vastajad ja heaks vaid kolmandik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. October 2008, 09:38
Otsi:

Ava täpsem otsing