10. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Patarei vangla enampakkumisel uut omanikku ei leidnud

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) teata täna, et Tallinnas, Kalaranna 2 ja 2a asuva Patarei merekindluse (endise vangla) avalikul kirjalikul enampakkumisel ostupakkumisi ei esitatud. Merekindluse alghinnaks enampakkumisel oli 100 miljonit krooni.

Samuti ei esitatud pakkumisi Tallinnas, Pikk 59/Pagari 1/Lai 44 asuva hoonestatud kinnistu ostmiseks. RKAS-i strateegia- ja analüüsiosakonna juhataja Andrus Väärtnõu sõnul tundsid kinnisvaraobjektide vastu huvi nii Eesti kui ka välisinvestorid. Pakkumiseni muutunud kinnisvara- ja finantskeskkonna tõttu ei jõutud.

RKAS-i juhatus otsustab lähiajal, kas, millal ja millistel tingimustel võõrandamata jäänud kinnistu kordusmüüki pannakse.RKAS kuulutas avaliku kirjaliku enampakkumise välja käesoleva aasta 28. augustil.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt