Mait Jüriado • 6. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Cisco Systems kärpis käibeprognoose

Eile teatas kvartalitulemused Cisco Systems. Kasum jäi samaks, kuigi käive kasvas aastaga 8,1%.

Ettevõtte kasum oli fiskaalaasta esimeses kvartalis 2,2 miljardit dollarit ehk 37 senti aktsia kohta. Analüütikud ootasid kasumiks 39 senti aktsia kohta. Eelmisel aastal samal ajal teeniti samuti 2,2 miljardit dollarit. Käive ulatus 10,3 miljardi dollarini. Aasta tagasi samal ajal oli käive 9,6 miljardit dollarit.

Tulevikuprognoosid jäid lahjaks. Ettevõte ootab käibelangust käesolevas kvartalis viielt protsendilt kümnele protsendile. Numbritesse ümberarvutatult kukuks käive 9,3 miljardilt dollarilt 8,8 miljardi dollarini. Analüütikud ootasid käivet aga 10,4 miljardit dollarit.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt