Cisco Systems kärpis käibeprognoose

Mait Jüriado 06. november 2008, 16:32

Eile teatas kvartalitulemused Cisco
Systems. Kasum jäi samaks, kuigi käive kasvas aastaga 8,1%.

Ettevõtte kasum oli fiskaalaasta esimeses kvartalis 2,2 miljardit dollarit ehk 37 senti aktsia kohta. Analüütikud ootasid kasumiks 39 senti aktsia kohta. Eelmisel aastal samal ajal teeniti samuti 2,2 miljardit dollarit. Käive ulatus 10,3 miljardi dollarini. Aasta tagasi samal ajal oli käive 9,6 miljardit dollarit.

Tulevikuprognoosid jäid lahjaks. Ettevõte ootab käibelangust käesolevas kvartalis viielt protsendilt kümnele protsendile. Numbritesse ümberarvutatult kukuks käive 9,3 miljardilt dollarilt 8,8 miljardi dollarini. Analüütikud ootasid käivet aga 10,4 miljardit dollarit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. February 2009, 22:22

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing