Mait Jüriado • 13. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Lehmani juht sai kunsti müügist 13,5 miljonit dollarit

Pankrotistunud investeerimispanga juht Dick Fuld ning tema naine Kathy müüsid kaasaegse kunsti oksjonil 16 maalingut 13,5 miljoni dollariga (168 miljonit krooni). Isegi kui see on paras ports raha, on see ikkagi 10% vähem oksjonikorraldaja ennustatust.

Nagu paljud muud asjad, on ka kunsti väärtus viimastel aegadel kõvasti kukkunud. Fuld teenis siiski 1,87 miljonit dollarit kasumit ühe oma maali pealt (Arshile Gorky Study for Agony 1), mille ta ostis 1996. aastal 370 000 dollari eest ning müüs eile 2,2 miljoni dollari eest, kirjutas Bloomberg.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt