Kadrin Karner • 18. november 2008 kell 22:00

Kohtutäitur müüb Rakvere Piiritustehase vara

Kolmest enampakkumisele läinud krundist on suurim Moe külas asuv 13,9 hektari suurune maatükk, millel asuvad tehase peahoone, muuseum, kaks ladu jpm. Kompleksi alghind on ametlike teadaannete kohaselt ligi 103 miljonit krooni ja pakkumisi saab teha 10. detsembril.

87 miljoni krooniga on müügis Rakveres Kalda tänaval asuv tootmismaa, 7,4 miljoni krooni eest on sundenampakkumisel Tapa linnas Kauba tänaval asuv Rakvere Piiritusetehasele kuuluv kinnistu, millele saab pakkumist teha 10. detsembril Kristiina Feinmani kontoris.

Ostja peab ostuhinnast 1/10 tasuma kohe pärast enampakkumise lõppemist.

Rakvere Piiritustehasel on esmaspäevase seisuga ka üle ühe miljoni kroonine maksuvõlg, millele lisandub intress. Tehas võlgneb riigile nii sotsiaalmaksu, käibemaksu, kinnipeetud tulumaksu kui ka muud.

Äriregistri andmetel on AS Rakvere Piiritustehas aktsionärid OÜ Unostar ja OÜ Renessa Haldus, mille mõlema suuromanik on Igor Savenkov ja Aleksandr Tokarev.

Hetkel kuum