Madoffi pettuse suur ohver: investor de la Villehucheti enesetapp

Kärt Blumberg 24. detsember 2008, 11:38

Teisipäeva hommikul leiti oma New Yorki
kontorist surnult üks Madoffi firma suurinvestoreid Thierry Magon de la
Villehuchet, vahendas The Telegraph.

Anonüümsust palunud Thierry Magon de la Villehucheti (65) lähedase tuttava sõnul oli suure tõenäosusega tegemist enesetapuga. Ka uudise allikaks olnud Prantsuse ajaleht La Tribune kinnitas sama.

Ajalelehe andmetel oli de la Villehuchet (65) proovinud meeleheitlikult Madoff Securities`i kaudu kaotatud raha tagasi saada ning olevat möödunud nädalal “veetnud päevi ja öid, et leida moodust oma investorite raha päästmiseks”. Kuid "ei suutnud vastu panna puhkenud skandaali survele."

De la Villehuchet oli Access International Advisorsi tegevjuht ning üks kaasasutaja. Access oli olemasolevatel andmetel investeerinud 12. detsembril vahistatud Madoffi investeerimisfirmasse 1,4 miljardit dollarit.

De la Villehuchet leiti oma kontorist laua taga istumast, mõlema käe veenid läbi lõigatud, rääkis New Yorki politsei pressiesindaja Paul Browne BBC-le täna hommikul, kinnitades ühtlasi, et tõenäoliselt on tegemist de la Villehucheti enesetapuga. Samuti leiti ohvri lähedusest purk tablettidega, kuid sellel ei ole politsei andmetel tõenäoliselt enesetapuga seost.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. December 2008, 17:34
Otsi:

Ava täpsem otsing