Kristian Kesner lõi uue sms-laenu äri

09. jaanuar 2009, 17:50

Turule on tulnud uus sms-laenu teenust
pakkuv firma Minicredit, mille juhatuse liige on poolikute majade ja
elamiskõlbmatu kinnisvara arendamisega tuntust kogunud miljonär Kristian
Kesner.

Äriregistri andmetel on firma Minicredit registreeritud läinud aasta novembris ning pakub laenu smsi või interneti teel viieks päevaks kuni viieks kuuks. 30 päevaks 3000 krooni laenanud klient peab ettevõtte kodulehe andmetel tagasi maksma 3000 krooni pluss 675 kroonise intressi.

Uus Minicrediti klient saab laenu 1000 kuni 3000 krooni, püsiklient 4000- 5000 krooni ning ettevõtte kuldklient kuni 10 000 krooni.

Varasemalt on Äripäev kirjutanud, et Kristjan Kesner alustas aastaid tagasi Siim ja Sulev Seppiku õigusalaste näpunäidete järgi ja Tallinna praeguse abilinnapea Denis Boroditši kontrolli all Tiskre-Väljal elumaju ehitama. Samas jättis Kesneri firma Apametsa Kodu maha poolikud ja kasutusloata, koguni katuseta majad, hunniku lõpetamata töid ning õnnetud inimesed.

Minicrediti juhatusse kuulub Kristian Kesner üksinda, nõukogusse kuuluvad aga Sadamahotellide omanik Alari Valge, Endel Sifi suuromanduses oleva N-Terminal Grupi nõukogu liige Aleksander Denisoff, lõbusõidu ja sportpaatide rekonstrueerimise ja remondiga tegeleva Marine Boat Service suuromanik Kaarel Truuverk.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. January 2009, 17:50
Otsi:

Ava täpsem otsing