Jüri Pihl kandideerib sotside esimeheks

19. jaanuar 2009, 07:58

Eile õhtul esitas sotsiaaldemokraatide
juhatus siseminister Jüri Pihli üheks erakonna esimehe kandidaadiks, teatas
erakond täna hommikul.

„Mul on hea meel ja suur au, et juhatus on mind usaldanud ja erakonna esimehe kandidaadiks seadnud,” ütles Pihl.

Praegune sotside esimees rahandusminister Ivari Padar tervitas uut tugevat kandidaati: „Jüri on äärmiselt töökas ja väga tubli siseminister. Olen juhtinud sotsiaaldemokraate juba üle viimase kuue aasta ja talle oleksin nõus selle vastutusrikka ülesande edasi andma küll.”

Uue esimehe valimised toimuvad Sotsiaaldemokraatliku Erakonna üldkogul 7. märtsil. Siseminister Jüri Pihl on erakonna liige alates 2007.aastast, enne seda töötas ta Justiitsministeeriumi kantsleri ja Riigi peaprokuröri ametikohal, aastatel 1993 – 2003 oli ta Kaitsepolitseiameti peadirektor. Jüri Pihl on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. January 2009, 07:58
Otsi:

Ava täpsem otsing