Kohus saatis Kruuda ajakirjandusfirma sundlõpetamisele

30. märts 2009, 10:30

Harju maakohus määras möödunud reedel OÜ
Olliwoodi sundlõpetamisele. Ettevõtet hakkab likvideerima Ly
Müürsoo.

Kohus teatas, et võimalikud nõuded OÜ Olliwood vastu tuleb saata likvideerijale nelja kuu jooksul alates kuulutuse avaldamisest Ametlikes Teadaannetes.

Olliwood OÜ kuulub sada protsenti AS Lutermale (endisele ASile Kalev - toim) ning andis koos Kalev Meediaga (nüüdse Via Consept ASiga – toim) välja ajakirju Just! ja Basket, kuukirju Muumi, Ärielu, Sporditäht ja Avenüü.

Selle aasta jaanuari keskel teatas Oliver Kruuda, et Kalev Meedia lõpetab ajakirjade väljaandmise. Kalev Meediaga lepinguliselt seotud ajakirjanik Peeter Raidla ütles, et firma kehv majandusseis oli vähegi majandusega kursis olijale teada juba möödunud kevadel. Raidla avaldas samas arvamust, et iga kvartal tõi Kalev Meediale 15–17 miljonit krooni puhaskahjumit. Viimane avalikustatud kvartal näitas puhaskahjumiks koguni 23 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. April 2009, 18:00
Otsi:

Ava täpsem otsing