Selle aasta parim valuutastrateegia

20. aprill 2009, 14:05

Selle aasta kõige kasumlikumad
valuutatehingud baseeruvad lootusel, et kogu maailma haaranud võimas kriis on
leebumas.

Valuutakursside liikumise ulatuste vähenemisele tehtud panused tootsid kauplejatele ilusaid kasumeid - viimased viis kuud on volatiilsuse vähenemine toonud plussi, kõrgeim kuutootlus ulatub ABN Amro indeksite järgi aga 32%ni. Antud strateegia oli ainuke ABNi poolt simuleeritud neljast strateegiast, mis esimeses kvartalis kasumit teenis.

"Suured valuutakõikumised jäävad seljataha," kommenteeris Kanada suurima pensionihalduri Caisse de Depot et Placement du Quebec valuutaspetsialist Maxime Tessier. "Volatiilsuse vähenemisele panustamine on siiani sellel aastal olnud võidutaktika ja töötab hästi ka edaspidi," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. April 2009, 14:44
Otsi:

Ava täpsem otsing