GILD Arbitrage lükkas osakutega kauplemise taas edasi

29. aprill 2009, 10:38

GILD Arbitrage'i fondivalitseja otsustas
veel pool aastat pikendada hedge-fondi GILD Arbitrage osakute
märkimise ja lunastamise 5. maist kuni 3. novembrini 2009.

“Otsus tuleneb ennekõike fondi likviidsusprobleemidest ja samuti ei ole võimalik arvutada GILD Arbitrage'i puhasväärtust (NAVi). Fondivalitseja prioriteet on stabiliseerida fondi likviidsus enne lunastamiste ja märkimiste taasalustamist ning tasuda praegused laenud või jõuda kokkuleppele pikaajalise refinantseerimise suhtes, et saavutada investorite jaoks optimaalne tulemus,” ütles GILD Arbitrage’i fondijuht Tõnno Vähk.

Vastavalt investeerimisfondide seadusele on GILD Arbitrage'i fondivalitsejal õigus edasi lükata lunastamisi kuni üheks aastaks ning finantsinspektsiooni ettekirjutusel kuni kaheks aastaks, teatas investeerimispank. Fondi investoreid ja finantsinspektsiooni on otsusest teavitatud.

GILD Bankers koos GILDi partnerite ja töötajatega on fondi suurim pikaajaline investor, kellele kuulub üheksa protsenti fondi portfellist. Järgneva kuue kuu jooksul jätkavad fondijuhid tööd GILD Arbitrage’i olemasolevate investeeringutega.

GILD Bankers on investeerimispank, mille tegevuspiirkonnaks on Euroopa suure arengupotentsiaaliga riigid. GILDi ärisuunad on alternatiivsete fondide juhtimine, investeerimispangandus ja privaatpangandus. GILDi koduturuks on Balti riigid, kuid tegevuste ja investeeringute haare ulatub Kesk- ja Ida-Euroopasse ning SRÜ riikidesse.

GILD Arbitrage on avalik kinnine lepinguline riskikapitalifond, mis loodi 2001. aasta aprillis. Fondi on investeerinud ligi 300 investorit, peamiselt Balti riikidest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. June 2009, 18:07
Otsi:

Ava täpsem otsing