Tiit Vähi: ma ei ole Vapo projektist midagi kuulnud

07. mai 2009, 14:59

Sillamäe Sadam ei pea mingeid läbirääkimisi
biodiislitehase rajamise asjus, kinnitas ASi Sillamäe Sadam nõukogu esimees Tiit
Vähi.

„Ma ei ole sellest projektist mitte midagi kuulnud,“ lisas ta palvele kommenteerida Soome energiafirma Vapo kavatsust ehitada suur biodiislitehas, mille üheks võimalikuks asukohaks võib olla Eesti. „Kuna kõik tingimused selliste suurprojektide puhul räägitakse läbi konkreetselt ja mul puudub selle kohta täielikult informatsioon, siis ei oska ma ka mitte midagi kommenteerida.“

ASi Tallinna Sadam avalike suhete juht ütles, et sadama poole pole Vapo läbirääkimisteks pöördunud. „Me oleksime muidugi hea meelega nõus neile pakkuma seda võimalust, kui nad sellest vaid huvitatud oleksid,“ lisas Tallinna Sadama esindaja.

Kauppalehti kirjutas, et Soome riigi osalusega energiafirma Vapo plaanib ehitada 500 miljonit maksva biodiisli tehase ja ühe võimaliku asukohana on kaalumisel ka Eesti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. May 2009, 17:03
Otsi:

Ava täpsem otsing