Laar: leppisime Rüütliga Reiljani suhtes kokku

21. mai 2009, 07:26

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees
Mart Laar kinnitas, et uue koalitsiooni loomise nimel on Rahavaliidu juhi Karel
Rüütliga kokku lepitud, et Villu Reiljan ei asu ühelegi ametikohale.

Laar kinnitas, et erinevalt mõnest teisest erakonnast on eile Harju maakohtus pistisevõtmises süüdi mõistetud Rahvaliidu endine juhtfiguur ja riigikogu liige Villu Reiljan IRL-i jaoks jätkuvalt probleem, vahendas ERR.

"Teiseks, loomulikult, kui jõustuvad kõik need süüdimõistvad otsused, siis on selge niikuinii, et härra Reiljan peab lahkuma riigikogust. Ja kolmandaks on see, et koalitsioonileppesse lisatakse üsna põhjalikud sätted ka korruptsioonivastasest võitlusest," rääkis Laar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. May 2009, 09:25
Otsi:

Ava täpsem otsing