FOTOD: Tsahkna lasti vabadusse

11. juuni 2009, 18:43

Anders Tsahkna vabastati täna pärast
esmaste oluliste menetlustoimingute läbiviimist ning tema suhtes kohaldati
tõkendina elukohast lahkumise keeldu.

Kahtlustuse kohaselt kasutas Anders Tsahkna oma ametipositsioonist tulenevat mõju ametnikele, et saavutada kolmandate isikute suhtes soodsaid otsuseid, saades sellest ise kasu. Anders Tsahnkale esitatud kahtlustus on seotud meditsiinivaldkonnaga.

Riigiprokuratuur ja Kaitsepolitseiamet menetlevad kriminaalasja, mille raames teostati eile läbiotsimine sotsiaalministeeriumis ning esitati kuriteokahtlustus mõjuvõimuga kauplemises sotsiaalministeeriumi nõunikule Anders Tsahknale. Teisi kahtlustatavaid kriminaalasjas ei ole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. June 2009, 13:27
Otsi:

Ava täpsem otsing