Muuli: kahtlase minevikuga Tsahkna määras tööle Reformierakond

14. juuni 2009, 14:11

Sel nädalal kapo poolt kinni peetud Anders
Tsahkna sai sotsiaalministeeriumisse tööle tänu kuulumisele Reformierakonda,
kuigi tema kahtlane minevik oli teada, ütles ajakirjanik Kalle Muuli saates
"Olukorrast riigis".

"Ma mitte kuidagi ei usu seda, et Maret Maripuu võttis Anders Tsahkna sotsiaalministeeriumisse tööle ning Hanno Pevkur hoidis teda nõunikuna edasi lihtsalt selle pärast, et nende arvates oli ta väga hea meditsiinisüsteemi spetsialist – see pidi olema parteiline määramine," rääkis Muuli. Olen veendunud, et Reformierakonna juhid ütlevad, et pole asjast kuulnud, lisas ta.

"Kui Hanno Pevkur või Maret Maripuu ei tea, kellega on tegu ja ei mäleta neid lugusid, mis Anders Tsahkna pani toime Tallinna abilinnapea ametis, kust ta oli sunnitud diagnostikakeskuse skandaaliga lahkuma, siis võiks meenutada kas või oma erakonnakaaslase Meelis Atoneni sõnu," jätkas Muuli. Nimelt kommenteeris Atonen päev või paar pärast Tsahkna töölevõtmist Maripuu poolt, et tema mälestus Tsahkna viimase aja tegemistest avalikus sektoris on nii negatiivne, et ta on pettunud.

Ka teine saatejuht Anvar Samost väljendas Tsahkna kinnipidamist kommenteerides suurt rahulolu, et Eesti õiguskaitseorganid töötavad õiges suunas ja efektiivselt ning inimesed, kes üritavad raha teenida oma ametipositsiooni ära kasutamisega, saavad Rahumäe arestimaja seestpoolt vaadata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. June 2009, 14:13
Otsi:

Ava täpsem otsing