Solarises avatakse suur toidupood

30. september 2009, 12:00

ABC Grupi tütarfirma ABC Supermarkets AS
avab 10. oktoobril Tallinna kesklinnas Solarise keskuses toidupoe.

1700ruutmeetrise müügisaaliga kauplus plaanib Tallinna kesklinna piirkonnas pakkuda mitmekülgse kaubavaliku kõrval ka taskukohasemaid hindu, teatas ettevõte börsile.

Solarise keskuse juhatuse esimehe Peeter Rebase sõnul saab ca 1700 ruutmeetri suuruse müügisaaliga Solarise Toidupood olema üks keskuse põhilistest ankurrentnikest. „Näeme oma kliendina kõiki läheduses elavaid ja töötavaid inimesi, kel oleks meie juurest mugav ja käepärane hommikul enne tööle minekut haarata kaasa midagi maitsvat näiteks kiireks kontorilõunaks või õhtul enne kojuminekut täita oma igapäevast toidukorvi,“ selgitas Rebane.

Solarise Toidupoe kontseptsiooni ideed pärinevad Retail Visioni konsultantidelt, kes on maailma juhtivad eksperdid sel alal. Uue suurkaupluse operaatoriks on ABC Gruppi kuuluv firma ABC Supermarkets, mis loob poe avamisega Tallinnasse juurde 70 töökohta. „Oma peamise kasvuallikana näeme suurt mõistlike hindadega kaubavalikut, milles on selgelt eristuvad unikaalsed tooted, mida saabki ainult meie juurest osta. Sellele lisandub kõrge kvaliteet, sõbralik teenindus ja värske sisekujundus. Mõistagi tahab tarbija, et ka järjekorrad ei oleks üle mõistuse pikad,“ loetles uue poe planeeritud konkurentsieeliseid ABC Supermarketsi müügijuht Andrus Põld

„Kvaliteedis järeleandmisi tegemata tahame oma üldist hinnataset hoida umbes kümnendiku võrra soodsama kui näiteks Tallinna Kaubamaja toidumaailmal. Kindlasti leiab klient Solarise Toidupoest ka konkurentidest parema värskete puu- ja juurviljade leti; rohkem veine ja magusat; paremat kaupade paiknemist ning sisemist logistikat. Eesti turul varem esindamata uutest kaubamärkidest, mida vaid Solarise Toidupoest saab ostma hakata, nimetas Andrus Põld näiteks Saksamaalt Reinert liha-ja vorstitooted ning Ehrmann jogurtid, Šveitsist Goldkenn kommid ja šokolaadid.

Jüri Vipsi ABC Grupp koondab mitme valdkonna ettevõtteid: Modera Consulting OÜ (konsultatsioon ja IT-haldus), AbeStock AS (hulgikaubandus), Agora Logistika (logistika ja kaubandus), Comarket AS (jaekaubandus), ABC Motors AS (autode müük ja hooldus), Oma Varahalduse AS (kinnis- ja vallasvara rent), ABC Vara AS (kinnisvaraarendus ja -haldus), ABC Telefon AS (telefonikeskjaama haldus).

ABC Grupi kaubanduskontserni konsolideeritud kahjum oli aasta esimeeses pooles 2,87 miljonit krooni, mille taga eeskätt kinnisvara allahindamine ja autosegmendi kehv käekäik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. October 2009, 10:08
Otsi:

Ava täpsem otsing