Solaris sunnib Forumi hindu langetama

17. september 2009, 21:21

Eesti juhtiv kinodekett Forum Cinemas avas
täna sügishooaja uute piletihindadega, oktoobris valmib Balti moodsaim
kontserdi-teatrimaja Solaris, mille omanikud lubavad samuti piletihinna sõtta
sekkuda.


Forum Cinemas ootab kõiki filmisõpru taas oma kinodesse Tallinnas, Tartus ja Narvas, edastas firma oma pressiteates. Algav sügishooaeg pakub mitmekülgset programmi, kuhu mahuvad maailmakino pärlid, uued 3D-filmid, New York Metropolitan Opera ja London National Theatre'i otseülekanded.


Forum Cinemas juhi Aldo Tammsaare sõnutsi on kinodeketi sooviks Eesti publikule praeguse majandusolukorra kiuste kinomaailm lähemale tuua. “Tahame, et inimene jätaks meie kinodesse sisenedes ukse taha argielu ning tunneks end osana maagilisest filmimaailmast, olles ise just nagu filmis. Kuna inimeste maitsed on väga erinevad, oleme oma programmi kokkupanekul lähtunud sellest, et valida oleks erinevate žanrite, päritolumaade ja lausa kunstivormide vahel. Pakume kvaliteetset meelelahutust filmidest ooperiteni ning seda suurimas valikus. Meil toimub alati midagi põnevat,” rääkis Tammsaar.


"Forum Cinemas on seadnud endale eesmärgiks pidevalt areneda, olla oma valdkonna teerajaja ning pakkuda klientidele parimaid elamusi ja mugavaimat kinokeskkonda. Nüüdsest on Tallinna suurima kino Coca-Cola Plaza esindussaalis uhiuued, maailma mugavaimad kinotoolid, mis on spetsiaalselt Forum Cinemas kinodele valmistatud Itaalias," jätkas Tammsaar. "Lisaks on praeguses majandusolukorras oluline pakkuda inimestele võimalust põgeneda paariks tunniks argielu reaalsusest filmide võlumaailma, mistõttu on meil rõõm teatada, et nüüdsest maksab õhtul Coca-Cola Plazas tavapilet senise 120 krooni asemel 90 krooni, Kinogurudele aga lausa 75 krooni," täiendas Tammsaar.
Forum Cinemas on uuendanud ka oma Kinoklubi süsteemi, mille põhimõtteks on: mida rohkem kinos käid, seda soodsam on piletihind. Kinofänni staatuses olevale filmisõbrale maksab õhtune tavapilet 85 krooni ja Kinogurudele 75 krooni. Kinoklubiga liitumine on kõigile tasuta.

Eelmisel nädalal vastas Äripäeva lugejate küsimustele oktoobris valmiva Solarise üks osanikke, meelelahutusärimees Peeter Rebane, kes muu seas ütles, et regiooni moodsaimast kontserdi-teatrisaalist on kasu ja rõõmu nii Tallinna elanikel kui ka külalistel. „Üheksa uut Cinamoni ja Tallinnfilmi kinosaali toovad alla piletihinnad ning suurendavad filmivalikut,“ lausus ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. September 2009, 12:01
Otsi:

Ava täpsem otsing