Otepää Golfi tervikvara hind langenud kaks korda

11. oktoober 2009, 18:34

Otepää Golfi pankrotihaldur Olev Kuklase
müüb kogu ettevõtte vara enampakkumisel alghinnaga 18 mln krooni, veel
mõned nädalad tagasi oli vara alghind 36 miljonit krooni.

Ettevõtte tervikvara koosseisu kuuluvad hoonestusõigused Liivamäe, Saagjärve, Kõiviku, Tammuramäe kinnistutele; hoonestusõiguse sisuks on osaliselt hävinenud golfiklubi hoone, hooldushall ja kontorihoone ning golfirajatised; ettevõtte masinad, seadmed, arvutustehnika ja inventar; liisitud golfiradade hooldusseadmed, golfiautod ja muu liisitud vara. Enampakkumise osa on ka registreeritud kaubamärgid ESTONIAN GOLF ACADEMY ja Otepää Golf Marathon, selgub varad.ee kuulutusest.

Otepää Golf esitas pärast ebaõnnestunud saneerimiskatset kohtule pankrotiavalduse tänavu juulis. Toona ütles Otepää Golfi juhatuse liige ja üks omanikke Kristi Laur, et firma oli sunnitud esitama pankrotiavalduse saneerimisplaani pahatahtliku ja korduva vaidlustamise tõttu GMP Projekt Levi OÜ poolt. Lauri sõnul oli oma osa Otepää Golfi pankrotimenetluseni jõudmisel ka ERGO Kindlustusel. ERGO on Otepää Golfile aprillikuise tulekahjuga tekkinud kahjude hüvitamisest segastel põhjustel keeldunud, märkis Laur.

Otepää Golfi põleng selle aasta aprillis tekitas ettevõtte andmetel 11 mln kr suuruse kahju, ERGO kindlustuse andmetel polnud firmal tol hetkel kehtivat kindlustuslepingut.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. October 2009, 19:36
Otsi:

Ava täpsem otsing