Gross: poed on dekoreeritud, aga varasemast tagasihoidlikumalt

, Kadri Paas 28. november 2009, 10:05

"Oleme jõuludeks valmis. Meil on jõuluteemalised kaubad välja saadetud ja kauplused on dekoreeritud, kuid vähemal mahul kui varasemalt, oleme selle osas tagasi tõmmanud," vastas Oleg Gross Äripäeva päevaküsimusele, kas kauplusekett on jõuludeks juba valmis.

Allahindluskampaaniad käivad Grossi kaplustes aastaringselt, jõulutoodete allahindlustega Gross kohe ei alusta.
 
"Selle aasta jõulumüük tuleb kindlasti tagasihoidlikum eelmisega võrreldes. Kevadine majanduse põhjaskäimine on kaubanduses end tunda andnud. On tunda, et inimestel on vähe raha. Ka jõulukaupade ja kompvekkide tellimisel oleme ise koguseid vähendanud," rääkis kaupmees.
 
Kas uuel aastal tuleb juba parem jõulumüük?

"Ei julgegi midagi uskuda või ennustada, sest elu on näidanud, et ei saa liiga optimistlik olla. Kuid eks kui USAs ja Euroopas hakkab asi paremaks minema, siis annab see ka meile tunda. Kui aga töötus väga palju kasvab, siis ega need inimesed, kes töötuks jäävad, siis neil pole ju ka raha mille eest osta," kurdab ettevõtja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. December 2009, 16:16
Otsi:

Ava täpsem otsing