ÄP fototoimetus • 2. detsember 2009 kell 21:00

Lugeja arvab

Meedia rahakotirauad lahtiVeidi rumal jutt, demagoogiline. Ta toob selgeid vigu, seaduse mõte on aga pingestada uurivat ajakirjandust.Ajakirjandus avaldab tihtipeale tõe pähe kuulujutte või ühe poole tõde, kuulamata ära vastaspoolt. Moraalselt on meedia jaoks kõik ju korras, kui kribukirjas vabandus leheveergudel ilmunud. Keegi naljalt kohtusse pöörduma ei hakka - peale moraalse kahju jääd veel rahast ka ilma!Loo autor õigustab oma kirjutisega ise enda öeldut: lohakust esineb tihedamini. Kas ikka ajakiri avaldas vabanduse, äkki jõudsid pooled mõlemaid rahuldavale kokkuleppele?

Tallinn kehtestab müügimaksuÜürihinna tõusust 20% soovitakse teenida, kui turg on nii all kui võimalik? Seakari, aga mitte Tallinna raad.Tõmbab inflatsioonikriteeriumile vett peale.Tuleb ettevõte väljaspool Tallinna registreerida.Kõigepealt libedate lubadustega võimule, siis nuga selga.

Autor: ÄP

Hetkel kuum