Katre Pilvinski • 21. mai 2010 kell 12:53

Välisinvestorid rääkisid Ansipiga Estonian Airist

Tänasel kohtumisel peaminister Andrus Ansipiga arutasid Eestis tegutsevad välisinvestorid muu hulgas ka Estonian Airiga seonduvat. 

Välisinvestorite Nõukogu saadetud päevakorra järgi plaaniti arutada, millised on valitsuse plaanid seoses SASi ja Estonian Airiga ja kas valitsusel on altenatiivseid plaane, kuidas muuta Eestit ligipääsetavamaks.

Samuti tundsid välisinvestorite esindajad muret, kas Eesti ikka saab endale OECD liikmelisust lubada. Teatud välisinvestoreid oli muretsema pannud ka uus elektrituruseadus.

Samuti oli päevakorras punkt muutuste kohta poliitikas pärast eurole üleminekut. Investorid tegid kohtumisel peaministriga ka ettepaneku arutada, mida võtta ette majanduskasvu taastamiseks ja tööturu olukorra parandamiseks. Ka tunti muret selle üle, et kutseharidusele pööratakse Eestis liiga vähe tähelepanu.

Loe täpsemalt arutelu tulemuste kohta Äripäeva veebist  esmaspäeval.

Hetkel kuum