Silvia Kruusmaa • 6. september 2010 kell 12:02

Opositsioon lahkus Tallinna eelarve esimeselt lugemiselt

IRLi ja Reformierakonna fraktsiooni liikmed lahkusid 2011. aasta Tallinna linnaeelarve esimeselt lugemiselt.

IRLi fraktsiooni esimehe Indrek Raudse sõnul ei ole tänasel istungil võimalik edendada sisulist arutelu, kuna praktiliselt on tegemist tühja munakoorega, seisab erakondade teates.

 „Linnavolikogu ainupädevuses on linnaeelarve vastuvõtmine ning muutmine ja loomulikult tahab opositsioon selles protsessis osaleda maksimaalse tõsidusega, kuid paraku ei anta linnavalitsuse poolt selleks võimalust. Praegu menetluses olev eelarveprojekt, mis on koostatud vaid müügimaksu kehtetuks tunnistamise kartuses, ei anna eelarve mõõtu välja. Opositsioon on nõus eelarvet alles siis arutama, kui linn suudab välja tulla korraliku eelarveprojektiga, kus eelarves olevad arvud on ka lahti kirjutatud,“ sõnas Raudne. Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Valdo Randpere on samuti arvamusel, et tuleva aasta eelarve on sisutühi ja arutelu selle üle on mõttetu.

Hetkel kuum