28. september 2010 kell 11:38

Lužkov pensionile minna ei kavatse

President Medvedevi vallandatud kauaaegne Moskva linnapea ei plaani Venemaalt lahkuda ja kavatseb poliitikas aktiivselt jätkata

Nagu rääkis agentuurile Interfax Põhja administratiivse ringkonna prefekt Oleg Mitvol, olevat ekslinnapea oma plaanidest pajatanud Moskva linnavalitsuses täna hommikul, kui võttis nüüd juba endistelt alluvatelt vastu hilinenud sünnipäevaõnnitlusi.

„Käisime täna hommikul Lužkovi tema 74. sünnipäeva puhul õnne soovimas, kuna õigel päeval oli ta puhkusel,“ rääkis Mitvol. „Lužkov ütles meile, et pensionile minna ta ei kavatse, vaid plaanib aktiivselt sukelduda poliitilisse tegevusse.“ Lužkov küll väidetavalt  ei täpsustanud, millist ampluaad ta poliitikas silmas peab. Oma vallandamisest olevat Lužkov  teada saanud interneti vahendusel.

Autor: Katri Soe-Surén

Hetkel kuum