• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rahvaliidu uueks juhiks võib saada Andrus Blok

  Rahvaliidu aseesimees Andrus Blok kinnitas, et paljud maakonnad on tema kandidatuuri erakonna esimehe kohale üles seadnud, kuid siiski tuleb ära oodata kongressi otsus.

  "Esimeest valib ikka kongress. Kongressini on aega ja kongressi otsus tuleb," ei kinnitanud Blok Äripäeva andmeid, et temast saab novembri lõpus Rahvaliidu esimees Juhan Aare asemel. "Olgugi jah, et ma olen nõus sellega, et paljud maakonnad on minu kandidatuuri üles seadnud," lisas ta.
  Blok sõnas, et tema arvates on praegune partei juht Juhan Aare vääriline kandidaat Rahvaliidu esimehe kohale ning ka tema kandidatuuri on paljud maakonnad üles pannud. "Nii, et eks, siis on kongressil näha millise kandidaadi poolt kongressi enamus otsustab."
  Küsimusele, kas ta loodab, et Rahvaliit saab ka järgmisesse riigikogusse, vastas Blok: "Mina rahvaliitlasena pean seda uskuma, et Rahvaliit saab järgmisesse riigikogusse ja loomulikult me teeme kõik selleks, et me need riigikogu kohad ka saame."
  "Rahvaliidu tugevus on tema organisatsioon üle Eesti ja nõrkused on erakonna sees valitsevad ebakõlad," nentis erakonna aseesimees. Blok usub, et uue partei juhi tulekuga vähenevad ka ebakõlad erakonnas.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: börsi uustulnuk, Elisa uus juht ja abilinnapea
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.