16. juuli 2010 kell 18:51

Rahvaliitlaste koorekiht liikus SDE-sse

Täna tegi SDE teatavaks inimeste nimed, kes astusid uute liikmetena erakonda.

 Reedel, 16. juulil Remnikul toimunud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatuse koosolekul võeti vastu 45 uut liiget, nende hulgas terve rida tegevpoliitikuid.

Teiste seas astusid Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda endised Rahvaliidu tippjuhid Jaanus Marrandi, Karel Rüütli ning Jaan Õunapuu. Neile lisaks kuuluvad 16. juulist alates SDE-sse ka Jaan Sõrra, Rein Randver, Arno Rossman, Mati Kepp, Etti Gagarov ja Uku Sulev Kuut.

„Erakonda vastuvõetud uued liikmed, kellest paljudel on arvestatav kogemus kohalikus poliitikas, tõid kaasa suvist särtsu ja vajalikku täiendust sotside maaelu ja regionaalse poliitika kompetentsusse,“ ütles Sotsiaaldemokraatliku Erakonna peasekretär Kalvi Kõva.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Hetkel kuum