• Jaga lugu:

  Jõulukaubad võivad lume tõttu hilineda

  Kuna lumeolud Euroopas on erinevad, siis DSV Transpordi veokid mõnel pool lihtsalt seisavad, mõnel pool venivad teosammul ja mõnel pool tulevad kõrvalteid pidi, iseloomustas olukorda Euroopas ASi DSV Transport juhatuse esimees Jaan Lepp.
  "Poolas oli vahepeal väga hull olukord. Aga nüüd on sealt liikuma saadud ja tuiskab Saksamaal," rääkis Lepp.
  "Kuna me kulleriteenust ei osuta, siis küllap on meie kliendid oma kaubad ikka väikese ajavaruga tellinud," lausus Lepp. "Samas kui on jõuluasjad tellitud ja need õigel ajal kohale ei jõua, siis pärast pole selle kaubaga enam midagi teha."
  Logistika- ja transpordifirma ASi Linford tegevjuht Mihkel Vahe ütles, et nad on kliente teavitanud, et raskete lumeolude tõttu on transport Euroopas häiritud, ning küllap kliendid saavad aru, mis toimub. Vahe märkis, et eriti häiritud on toidukaupade transport.
  Vahe sõnul on nende autojuhid teada andnud, et mitmel pool Euroopas on liiklus raskeveokitele suletud. "Veokid seisavad ja ootavad, millal pääseb liikuma ehk millal pannakse vastavad märgid välja," lausus Vahe. "Samas väikeautod võivad sõita."
  ASi Schenker tegevjuhi Meelis Arumeele kinnitusel on ta saanud kontserni siseinfot, mille kohaselt näiteks Belgias ei toimu juba kolmandat päeva sisevedusid, sest 500 kilomeetrit Belgia teid on liiklusummikutes. "Kas seal ka meie autosid ummikus on, ei oska ma öelda, sest ma olen sellest tegevusest lihtsalt liiga kaugel," lisas Arumeel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.