• Jaga lugu:

  Investor: Tallinna börsil oli pärast kukkumist hea tõus

  Ettevõtja Albert Sibriku sõnul oli Tallinna börsil pärast suurt langust taas hea aasta, tulevikku näeb ta samuti helgetes toonides.

  “Ma ei ole väga pingsalt börsi jälginud, kuid üldjoontes annaksin eelnevale börsiaastale positiivse hinnangu,” rääkis Sibrik, kes on raha paigutanud vaid Tallinna börsile.
  Kuigi Tallinna börs tegi tänavu 74%se tõusu, siis läbis see tema hinnangul enne ka paraja kukkumise. "Ma ei ole sealt halbadel aegadel ära kolinud, seega tegin mõlemad faasid läbi," selgitas Sibrik.
  Ise ta hetkel börsile rohkem raha paigutada ei kavatse ega oska öelda, kas tasub investeerida börsile või mitte. "Ma arvan, et kui kaaluda, kas ei või ja, siis pigem ikka jah," rääkis ta lisades, et börsile mineja peab olema alati valmis selleks, et jääb rahast ilma.
  Sibrik arvab, et 2011. aastal Tallinna börs ikka tõuseb, kuid ennustaja rolli ta võtta ei soovinud. Uuel aastal mina raha juurde ei paiguta ja ära ka ei lähe, lisas ta.
  Albert Sibrik oli tänavu kevadel Äripäevas ilmunud eraisikutest börsiinvestorite TOPis 27. kohal, tema portfelli väärtus küündis toona 4,4 miljoni kroonini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Inbank suutis kasumit kolmekordistada
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.