Anne Oja • 2. jaanuar 2011 kell 9:33

Sampo Pank tänasest valmis kõigiks tehinguteks

Kui algselt plaanis Sampo Pank nädalavahetusel vaid Eesti krooni sularaha eurodeks vahetust, siis tänasest pakuvad Sampo Panga kontorid ka kõiki ülejäänud teenuseid.

Täna, 2. jaanuaril on avatud Sampo Panga Kristiine, Lasnamäe Centrumi, Ülemiste, Tartu Ülikooli tn, Narva Fama ja Pärnu esindused kella 10st 14ni.

“Eurole üleminek on kulgenud plaanipäraselt ja sujuvalt. Lisaks eile avatud elektroonilistele kanalitele, saame alates tänasest osutada klientidele kõiki teenuseid meie esindustes,” kommenteeris pressiteate vahendusel Sampo Panga europrojekti juht ja operatsioonide direktor Arvo Juhkami.

Seoses euro käibeletulekuga on kliendid tavapärasest aktiivsemalt kasutanud erinevaid pangateenuseid enne ja peale aastavahetust.

"Detsembris külastasid kliendid Sampo Panga esindusi tavapärasest kolm korda enam kui eelnevatel aastatel. Suurenesid ka tehingute arv ja käive sularahaautomaatides. Võrreldes 31. detsembri 2009 tehingute arvu ja käivet 2010. a 31. detsembriga, on kasv olnud 50%. Ka esimestel päevadel on sularahaautomaatide kasutamise aktiivsus olnud tavapärasest kõrgem, " lisas Juhkami.

Hetkel kuum