"Nokia ja Microsoft kaks erinevat dinosaurust"

Kaisa Gabral 11. veebruar 2011, 14:06

Kawe Kapitali partneri Kristjan Hänni hinnangul ei pruugi Nokia ja Microsofti koostööst aga head nahka tulla.

"Vähemalt esialgu vaatab turg seda koostööd, kui Microsoftile Nokiast soodsamatel tingimustel. Nokia sisuliselt tunnistab täna oma mitmed senised otsused nurjaläinuks, kuid Microsoftile on see üks suur võimalus oma platformi potentsiaalselt suuremale ostjaskonnale toimetada," kommenteerib Hänni ja lisab, et ajapikku selgub, kas Elopi juhtimisel ette võetud partnerlus on asja ette läinud.

"Sestap ei julge Nokia isegi oma lähiaastate majandustegevuse prognoosimist veel ette võtta - määramatust on liiga palju. Võib muidugi juhtuda, et tegu on kahe erinevat liiki dinosauruse paaritumiskatsega ja head nahka sellest ei tule," märkis Hänni.

Nokia aktsia kukkus täna ligi 12%, mis on viimase kümne kuu jooksul järsemaid langusi, vahendas agentuur Bloomberg.

 

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. February 2011, 09:23
Otsi:

Ava täpsem otsing