Hefner viis Playboy börsilt ära

Anu Jõgi 05. märts 2011, 16:19

Meesteajakiri Playboy on tagasi 84aastase asutaja käes, vahendab Kauppalehti AP teadet.

Playboy Enterprises oli New Yorgi börsil, aga Hefner otsustas selle börsilt ära võtta. Ta maksis ettevõtte aktsiate eest 6,15 dollarit tükist. Tehingu raha tuli 195 miljoni dollari suurusest laenust ja 185 miljoni dollari suurusest investeeringust investeerimisfirmalt Rizvi Traverse.

Hefnerile kuulub nüüd 37 protsenti Playboyst, Rizvi Traverse’ile 60 protsenti. Hefner jätkab ajakirja peatoimetajana.

1953. aastal asutatud ajakiri on viimastel aastatel internetimeelelahutuse konkurentsi tõttu raskustes. Kuna legendaarse meesteajakirja levik on kahanenud ja samal ajal on ka reklaami vähemaks jäänud, on ajakiri pikka aega kahjumis. Alates 2008. aastast on ajakiri üritanud eelarvet tasakaalu saavutada töötajate koondamisega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    08. March 2011, 12:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing