Playboy sai 9 miljonit dollarit kahjumit

04. august 2009, 21:45

Meelelahutuskompanii Playboy Enterprises
teatas täna, et sai teises kvartalis 9 miljonit dollarit kahjumit tingutuna
peamisel New Yorgi kontori likvideerimisega seotud erakorralistest kuludest.

Kui viimaseid mitte arvesse võtta, oleks ettevõte saanud väikese kasumi, vahendab The Wall Street Journal.

Kontsern sai teises kvartalis kasumit 8,7 miljonit dollarit ehk 26 USA senti aktsia kohta võrrelduna 3,2 miljoni dollari suuruse kahjumiga (10 senti aktsia kohta) eelmise aasta teises kvartalis. Käive kahanes 15 protsenti 62,2 miljoni dollarini.

Meelelahutusdivisjoni, kuhu kuulub ka Playboy TV käive kukkus pea 20 protsenti 23,8 miljoni dollarini. Ajakirjade divisjoni käive küll kasvas, aga see on tingitud peamiselt ajakirja juuli ja augusti numbrite kokkupanemisest. Kolmandas kvartalis ootab ettevõte reklaamikäibe 47-protsendilist langust, sest ilmub vähem numbreid.

Playboy aktsia hind on täna kerkinud 0,4 protsenti 2,41 dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. August 2009, 21:45
Otsi:

Ava täpsem otsing