Osula: bussireisijate arv kasvas kuni 22%

Anne Oja 05. september 2011, 19:28

Möödunud aasta suvel kasvama hakanud kütusehindade tuules on Sebe kommertsliinide reisijate arv suurenenud 10% ja Lux Expressi rahvusvaheliste bussiliinide reisijate arv kuni 22%.

Osula sõnul pole tema osalusega transpordiettevõtete kasum kasvanud, sest on palju investeeritud. Küll on aga kasvanud reisijate arv ning seda vaatamata tänavu juunis tõstetud bussijuhtide palkadele ning piletihindadele.

Osula ostis hiljuti Lux Expressile kolm mugavat bussi ja pani need korda päevas sõitma Riia-Tartu-Peterburi liini. Juba aprillikuust oli liin omadega plussis. Osula sõnul sõidab 80% reisijaist Riia ja Peterburi vahet, seega on Tartust tulevate reisijate osakaal väike. Sama liini on Osula katsetanud varemgi, kuid vaid kord päevas. Siis liin ei töötanud.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. September 2011, 14:19
Otsi:

Ava täpsem otsing