Samsung tahab keelustada iPhone'i

Fredy-Edwin Esse, California 05. oktoober 2011, 12:54

Galaxy seeria nutitelefonide ja tahvelarvutite tootja Samsung teatas täna, et soovib Apple'i eile esitletud iPhone 4S müügi Prantsusmaal ja Itaalias ära keelata.

Lõuna-Korea tehnoloogiafirma teatas täna, et firma esitab kohtuhagid Pariisi ja Milaano kohtutesse soovides keelata uue iPhone'i müük seoses kahe juhtmevaba telekommunikatsiooni tehnoloogia rikkumisega.

Apple avalikustas Eesti aja järgi eile õhtul enda järjekorras viienda iPhone'i mudeli seerianumbriga 4S ja plaanib telefoni müüki tuua selle kuu lõpus, kirjutab Bloomberg.

Samsung valaks sellega õli tulle niigi pingelistele kohtuvaidlustele kahe firma vahel, mis eskaleerusid aprillis, kui Apple väitis, et Samsungi Galaxy seadmed "orjalikult" kopeerivad iPadi ja iPhone'i.

"Apple on jätkanud meie intellektuaalse omandiõiguse räiget rikkumist ja tasuta sõitu meie tehnoloogial," ütles Samsung täna. "Samsung usub, et Apple'i rikkumine on liiga tõsine ja seetõttu tuleks iPhone 4Si müük ära keelata."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. October 2011, 08:35
Otsi:

Ava täpsem otsing