• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EL-i läbirääkimised pankadega jooksid ummikusse

  Euroopa Liidu juhtide läbirääkimised pankadega Kreeka võlakirjade mahakirjutamisest tuleneva kahju osas on ummikusse jooksnud ja ajutiselt peatatud, teatas anonüümsust palunud EL-i ametnik uudisteportaalile Bloomberg.

  Läbirääkimiste ummikseis vähendab veelgi lootust, et kolmapäevaselt tippkohtumiselt naastakse valmis kriisikavaga. Ka  Angela Merkel ei looda tänaselt kohtumiselt suuri edusamme. Kantsleri sõnul on suurem töö veel ees ja tippkohtumise eesmärk on kas või natukene lõppsihile lähemale jõuda.
  Ametniku sõnul ootab Euroopa Liit pankadelt vabatahtlikku osalust võlgade mahakirjutamises, kuid pealesurutud lahenduse võimalust ei saa päris välistada.
  Kuigi Kreeka võla 50-protsendilise mahakandmise osas on poliitikute ja pankade üksmeel suures osas saavutatud, tõusid uued vaidlused selle üle, kui suurt osa Kreeka uuesti emiteeritavate võlakirjade riskist tuleks kindlustada. Lisaks pole mahakandmise suuruse osas veel kindlat otsust langetatud, sest kõlanud on ka ettepanekud kirjutada maha vähemalt 60%.
  Poliitikute eesmärgiks on Kreeka võlataseme alandamine 2020. aasta lõpuks          120 protsendi tasemele riigi SKP-st.
  Autor: Maarja-Liis Mitri
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.