Astub tagasi? 

Maarja-Liis Mitri 05. november 2011, 01:15

Kreeka peaminister George Papandreou võitis laupäeva varahommikul parlamendi umbusaldushääletuse 153 häälega 145 vastu. Varasemalt lubas ta võidu korral minna presidendi juurde, et arutada uue valitsuse moodustamist.

Oma kõnes parlamendi ees enne hääletust sõnas Papandreou, et Kreekal tuleb keerata uus lehekülg ja liikuda edasi. Kuigi  varasemalt andis Papandreou märku, et kärbete ja sellest lähtuvalt ka edasiste laenumaksete panemine rahvahääletusele oli viga, põhjendas ta reedel oma otsust usuga Kreeka rahvasse ja nende võimesse võtta vastu otsuseid, mis on riigi parimates huvides.

George Papandreou on maininud võimalust, et uue koalitsiooni moodustamise ülesande saab  võimuloleva sotsiaaldemokraatliku partei Pasok liige praegune rahandusminister Evangelos Venizelos.  

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. November 2011, 08:03
Otsi:

Ava täpsem otsing