Marta Jaakson • 17. oktoober 2012 kell 13:06

Eesti Meedia ostab Kuku omaniku

Seni Trio LSLis ühte kolmandikku omav Eesti Meedia on iirlastele kuuluvalt Metromedia Internationalilt saanud pakkumise nende enamusosalus ära osta.

Eesti Meedia AS juhatuse liige Mart Kadastik rääkis, et pakkumine tundus neile huvitav. "Oleme niikuinii seal sees olnud, selles mõttes, me ei sisene kuskile uuele turule, vaid me teame seda ettevõtet seest läbi ja lõhki, me teame neid võimalusi ja kui hästi ta on manageeritav ja kõike muud, selles mõttes on see hästi loomulik," põhjendas ta.

Praegune Eesti Meedia soov puudutab ainult Metromedia osaluse omandamist ja ei puuduta 0,25% osalusega Trio LSL nõukogu liiget ja väikeaktsionäri Heino Raivetit, kellel Eesti Meedia osaluse suurenemisest aimugi ei olnud. "Mulle ei ole keegi pakkunudki seda, võib-olla sooviks küll. Ma ei oska midagi öelda, aga aitäh, et te mind informeerisite sellest, ma uurin asja," kommenteeris Raivet.

Trio LSL omab Eestis mitmeid raadiojaamu, nagu näiteks Kuku, Elmar ja Raadio Uuno.

Eesti Meediale kuulub Kanal 2, Meediasüüsteemid OÜ, Postimees, Schibsted Baltic AS, Soov OÜ, osalust omab Ajakirjade Kirjastuses, Express Postis , Kroonpressis, Scanpix Baltics OÜs ja Õhtulehes. 

Hetkel kuum