• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Meedia ostab Kuku omaniku

  Seni Trio LSLis ühte kolmandikku omav Eesti Meedia on iirlastele kuuluvalt Metromedia Internationalilt saanud pakkumise nende enamusosalus ära osta.

  Eesti Meedia AS juhatuse liige Mart Kadastik rääkis, et pakkumine tundus neile huvitav. "Oleme niikuinii seal sees olnud, selles mõttes, me ei sisene kuskile uuele turule, vaid me teame seda ettevõtet seest läbi ja lõhki, me teame neid võimalusi ja kui hästi ta on manageeritav ja kõike muud, selles mõttes on see hästi loomulik," põhjendas ta.
  Praegune Eesti Meedia soov puudutab ainult Metromedia osaluse omandamist ja ei puuduta 0,25% osalusega Trio LSL nõukogu liiget ja väikeaktsionäri Heino Raivetit, kellel Eesti Meedia osaluse suurenemisest aimugi ei olnud. "Mulle ei ole keegi pakkunudki seda, võib-olla sooviks küll. Ma ei oska midagi öelda, aga aitäh, et te mind informeerisite sellest, ma uurin asja," kommenteeris Raivet.
  Trio LSL omab Eestis mitmeid raadiojaamu, nagu näiteks Kuku, Elmar ja Raadio Uuno.
  Eesti Meediale kuulub Kanal 2, Meediasüüsteemid OÜ, Postimees, Schibsted Baltic AS, Soov OÜ, osalust omab Ajakirjade Kirjastuses, Express Postis , Kroonpressis, Scanpix Baltics OÜs ja Õhtulehes. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.