• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Londoni börs on üheksa päeva järjest langenud

  Suurbritannia aktsiaindeks FTSE 100 on kukkunud üheksa järjestikust päeva, indeksi viisid täna negatiivsele alale Saksamaa kantsleri Angela Merkeli kommentaarid.

  FTSE 100 indeks sulges täna 0,24% all 5127,6 punkti peal, olles eelneva 8 kauplemispäevaga kukkunud 7,3%. Täna viis börsiindeksi langusse Angela Merkeli kommentaar, et ühisvõlakirjad saadaksid täiesti vale signaali ning viiksid euroala täpselt sinna, kus oldi enne kriisi.
  Stoxx Europe 600 indeks, mis kauples enamasti terve päeva 1% üleval, lõpetas 0,15% all.
  Vaatamata sellele, et Londoni aktsiaindeks lõpetas all, suutsid pankade ja kaevandusfirmade aktsiad näidata mõneprotsendilist tõusu.
  Royal Bank of Scotland Group PLC aktsia tõusis 3,6%; Lloyds Banking Group PLC +4%; Barclays PLC tõusis 3,1%. Weir Group PLC aktsia tõusis 3,3% kui ettevõte teatas, et on nõustunud ostma Seaboard Holdingsi 675 miljoni dollari eest.  
  Väljaspool FTSE 100 aktsiaindeksit rallis Thomas Cooki aktsia 47%. Nädala lõikes on ettevõtte aktsia kaotanud 62%. Thomas Cook teatas, et peab taas kõnelusi pankadega ning lükkab edasi aastatulemuse avalikustamise, kuna tegevusolud halvenevad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.