• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Advokaatide ärihuvide TOP

  Advokaatidest on kõige enam erinevaid ärihuvisid Aivar Pihlakul, kes kuulub kokku 19 ettevõtte juhatusse või nõukogusse.

  Advokaatide pingerivi nende ärihuvide järgi
  Aivar Pihlak1. Transakta AS , juhatuse liige 2. Korteriühistu Roosikrantsi 4 c, juhatuse liige    3. Korteriühistu Tina 18, juhatuse liige    4. Ludvig- Svensson Eesti OÜ, juhatuse liige     5. Monetalis Inkasso OÜ, juhatuse liige    6. Daltrans OÜ, juhatuse liige    7. Jõe Inkasso OÜ, juhatuse liige     8. Quickest Invest OÜ, juhatuse liige    9. Bestlein OÜ, juhatuse liige     10. Svensson&Stenströms OÜ, juhatuse liige     11. TM Investment OÜ, juhatuse liige    12. Stenströms Skjortfabrik Eesti OÜ, juhatuse liige   13. Domina Management AS, nõukogu liige    14. Kurt Kellermann AS, nõukogu liige     15. Portex AS, nõukogu liige   16. Talot AS, nõukogu liige    17. Zigmund AS, nõukogu liige     18. Pro Kapital Eesti AS, nõukogu liige    19. Tondi Kvartal AS, nõukogu liige    20. Pro Halduse AS, nõukogu liige    21. Svexico Eesti AS, nõukogu liige, likvideerimisel
  Jüri Ploom
  1. FameEdit OÜ, juhatuse liige2. Kingpool OÜ, juhatuse liige3. Lenz Management OÜ, juhatuse liige4. Norwegian - Estonian Chamber of Commerce MTÜ, juhatuse liige5. Lewis Holding OÜ, juhatuse liige6. Prime Eesti, juhatuse liige7. Trebor Agro OÜ, juhatuse liige8. Trebor Invest OÜ, juhatuse liige9. Flebu Eesti OÜ, nõukogu liige10. Alta Holding OÜ, nõukogu liige11. Planet Origo, nõukogu liige12. Selvaag Eastern European Development OÜ, nõukogu liige13. Selvaag Eesti OÜ, nõukogu liige14. Children Charity Foundation SA, nõukogu liige15. Stroomi Kinnisvara OÜ, nõukogu liige16. Riia 128 OÜ, juhatuse liige17. Jaama Ärikeskus OÜ, juhatuse liige18. Landlord Hunting Club OÜ, juhatuse liige19. Tulbi 4 OÜ, juhatuse liige20. Kesk tee 14 OÜ, juhatuse liige
  Merlin Salvik
  1. FjordFresh Holding AS, nõukogu liige2. Parent Accounting OÜ, juhatuse liige3. Innovative Parking Solutions OÜ, nõukogu liige4. Syntax OÜ, juhatuse liige5. FFH Sales OÜ, juhatuse liige6. Domsea Farming OÜ, juhatuse liige7. Domsea Production OÜ, juhatuse liige8. Domsea Hatchery OÜ, juhatuse liige9. Domsea Broodstock OÜ, juhatuse liige10. Estonian Perch Farming OÜ , juhatuse liige11. Estonian Perch Hatchery OÜ, juhatuse liige12. Estonian Perch Broodstock OÜ, juhatuse liige13. Estonian Turbot Production OÜ, juhatuse liige14. Estonian Turbot Hatchery OÜ, juhatuse liige15. Estonian Natural Fertilizer OÜ, juhatuse liige16. Estonian Pikeperch Hatchery OÜ, juhatuse liige17. Estonian Pikeperch Broodstock OÜ, juhatuse liige18. FFH Agri OÜ, juhatuse liige
  Margus Arvisto
  1. Advokaadibüroo Arvisto & Koch OÜ, juhatuse liige2. Puumajatehase OÜ, nõukogu liige3. Senor Kinnisvara OÜ, nõukogu liige4. Viking Window AS, nõukogu liige5. Transway Holding OÜ, juhatuse liige6. Baltic Clean AS, nõukogu liige7. Trazo OÜ, juhatuse liige8. Europark Estonia OÜ, nõukogu liige9. Viking Travel OÜ, juhatuse liige10. Corporate Finance & Investment Partners OÜ, juhatuse liige11. J.Schroder Invest OÜ, juhatuse liige12. Redthorn Assets OÜ, juhatuse liige13. Poska Arendus OÜ (asutamisel), juhatuse liige14. Eesti Eine AS, nõukogu liige15. DMA Capital OÜ(asutamisel), juhatuse liige16. DMA Investments OÜ (asutamisels), juhatuse liige
  Anton Sigal
  1. Advokaadibüroo RED Legal OÜ, juhatuse liige2. Lennutehnika OÜ, juhatuse liige3. Eesti Langevarjuklubi MTÜ, juhatuse liige4. Alta Foods AS, nõukogu liige5. 2A Holding OÜ, juhatuse liige6. Farland Trade Group AS, nõukogu liige7. Vicron Investment Group AS, nõukogu liige8. Helix Holdings OÜ, juhatuse liige9. Alta Legal OÜ, juhatuse liige10. Tori Vaade OÜ, juhatuse liige11. Flydirect.ee OÜ, pankrotitoimkonna liige12. Kodukindlus OÜ, pankrotitoimkonna liige13. Bryum Estonia AS, nõukogu liige
  Leonid Tolstov1. Estiko Investeeringute AS, nõukogu liige2. Bradmax Group OÜ (likvideerimisel), likvideerija3. Estiko AS, nõukogu liige4. Estiko-Plastar, nõukogu liige5. Emajõe Kaubahall AS, nõukogu liige6. Emajõe Ärikeskus AS, nõukogu liige7. Livonia Kinnisvara AS, nõukogu liige8. Ronda AS, nõukogu liige9. Rondam Grupp AS, nõukogu liige10. Tartu KEK AS, nõukogu liige11. Võru Tarbijate Ühistu, nõukogu liige12. ZAP Invest AS, nõukogu liige13. Chemedest OÜ, juhatuse liige
  Ivo Kütt1. Taanimets AS, juhatuse liige2. Eifi OÜ, juhatuse liige3. Kuusemetsa OÜ, juhatuse liige4. Londomex OÜ, juhatuse liige5. Mortec OÜ, juhatuse liige6. Telimus OÜ, likvideerija7. Anija Mehed OÜ, juhatuse liige8. Erinmets OÜ, juhatuse liige9. Varoteks OÜ, juhatuse liige10. Virgenta OÜ, juhatuse liige11. SodaBlastBaltic OÜ, juhatuse liige
  Monica Pihlak1. Aavik & Partnerid Advokaadibüroo OÜ, osanik2. NG Investeeringud OÜ, osanik3. Lapse arenguks ja heaoluks MTÜ, osanik4. Celtic Capital OÜ, osanik + juhatuse liige5. BeautySalon OÜ, pankrotihaldur6. Ariways OÜ, pankrotihaldur7. Felicitalia OÜ, pankrotihaldur8. Panther Transport OÜ, pankrotihaldur9. Dekoratiiv puitaed OÜ, pankrotihaldur10. Storaton OÜ, pankrotihaldur
  Aku Johannes Sorainen1. Advokaadibüroo Sorainen AS, juhatuse liige2. AJS OÜ, juhatuse liige3. Tanaka OÜ, juhatuse liige4. Twelve OÜ, juhatuse liige5. Künnap Kinnisvaraarendus OÜ, juhatuse liige6. ASLO Konsultatsioonid OÜ, juhatuse liige7. Hermitage Eesti OÜ, juhatuse liige8. Korteriühistu Toomkooli 15, juhatuse liige9. Korteriühistu Wiedemanni 13, juhatuse liige10. Finance Estonia MTÜ, juhatuse liige
  Maidu Kaasik 1. Aavik & Partnerid Advokaadibüroo OÜ, juhatuse liige2. Crantex OÜ, juhatuse liige3. King Invest OÜ, juhatuse liige4. Net Systems OÜ, juhatuse liige5. Koidulapark Hotell OÜ, juhatuse liige6. Shuman Invest OÜ, juhatuse liige7. Saka-Ontika Pank SA, nõukogu liige8. September Invest OÜ, juhatuse liige9. Ecometal AS, nõukogu liige
  Aivar Raudsik1. Bristal OÜ2. ADV Holdings OÜ3. Markwend OÜ4. Bolton Invest OÜ5. Marevax OÜ6. Merkoline OÜ7. Revalton Ehitus OÜ8. Greenflex OÜ9. Silvermark OÜ
  Meelis Pirn 1. InComing OÜ, juhatuse liige2. Kühne + Nagel AS, nõukogu liige3. Transfennica OÜ, juhatuse liige4. Elounda OÜ, juhatuse liige5. Hyslop Invest OÜ, juhatuse liige6. Restrain OÜ, juhatuse liige7. Sixtus Kapital OÜ, juhatuse liige8. OÜ Solvency, juhatuse liige9. Abitegu MTÜ, juhatuse liige
  Margus Mugu1. GNLD International OÜ, prokurist2. Inglise Kolledži SA, nõukogu liige3. Keemia 11 KÜ, juhatuse liige4. Chelsea Invest OÜ, prokurist5. Weckett OÜ, prokurist6. Satnam Europe OÜ, prokurist7. Satnam Estonia OÜ, prokurist8. Hea Kooli SA, (asutamisel), nõukogu liige  Toomas Mälberg1. AmberWood Invest OÜ2. Viimsi Haigla AS 3. Diagnor Trading OÜ, juhatuse liige4. Felder Invest OÜ, 5. Maurizio OÜ 6. Korvpalli Toetusgrupp MTÜ, juhatuse liige7. Korvpallur OÜ 8. Variatsioonid OÜ, juhatuse liige9. Võimas Löök OÜ, juhatuse liige
  Erki Vabamets1. Advokaadibüroo Ruus & Vabamets OÜ, juhatuse liige2. Lota Kaubandus AS, nõukogu liige3. CN Finants OÜ, juhatuse liige4. Jaap Invest OÜ, juhatuse liige5. Eesti Esitajate Lii MTÜ, juhatuse liige6. Eesti Pakendiringlus MTÜ, juhatuse liige7. Questus OÜ, juhatuse liige8. Smartpost OÜ, nõukogu liige
  Toomas Tamme1. Alvin Rödl & Partner Advokaadibüroo OÜ, juhatuse liige2. Reyktal AS, nõukogu liige3. Viru Keemia Grupp AS, nõukogu liige4. Merto Konsultatsioonide OÜ, juhatuse liige5. Eesti Kaugpüüdjate Liit, juhatuse liige6. Eesti Maadlusliit, juhatuse liige7. Tallinna Televisioon SA, juhatuse liige8. Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse OÜ, asutamisel, juhatuse liige
  Marti Hääl1. Bestnet AS, nõukogu liige2. Alexela Logistics AS, nõukogu liige3. BCM Estonia, juhatuse liige4. Gustav Adolfi SA, nõukogu liige5. Kadaka Varahalduse AS, nõukogu liige6. OmaKoduMaja AS, nõukogu liige7. Kirret OÜ, nõukogu liige8. Karitate OÜ, juhatuse liige
  Margus Lentsius1. Advokaadibüroo Lentsius & Talts OÜ, juhatuse liige2. Fortuuna Capital OÜ, juhatuse liige3. Ehitajate 51A KÜ, juhatuse liige4. Genira Finance OÜ, juhatuse liige (kuni 12.02.2012)5. Klarus Finance OÜ, juhatuse liige (kuni 12.02.2012)6. Klarus Group Holdings OÜ, juhatuse liige7. Genira Group Holdings OÜ, juhatuse liige8. RezCenter OÜ, juhatuse liige
  Sergei Tšurkin1. Sergei  Tšurkini Advokaadibüroo OÜ, juhatuse liige2. Gaur AS, nõukogu liige3. Miva Grupp OÜ, juhatuse liige4. Multi  Capital Invest OÜ, juhatuse liige5. CSC Telekom AS, nõukogu liige6. Militello OÜ, juhatuse liige7. Vene Kultuuri Toetuskapital SA, juhatuse liige8. Vene Kultuuri Kirdekeskus SA, nõukogu liige
  Jüri Sirel1. Advokaadibüroo Seppik & Sirel OÜ, juhatuse liige2. Rekato AS, nõukogu liige3. Novistra OÜ, juhatuse liige4. Rubikon Medical OÜ, juhatuse liige5. Laurus Trade OÜ, juhatuse liige6. HK Rakvere Noorus MTÜ, juhatuse liige7. Make Up OÜ, juhatuse liige
  Tõnu Tuulas1. Starset OÜ, juhatuse liige2. Miidurand OÜ, likvideerija3. Balen OÜ, nõukogu liige4. Corwin OÜ, juhatuse liige5. Kinnisvarakompanii OÜ, juhatuse liige6. Harrastajate Hokiliiga MTÜ, juhatuse liige7. Ecco Plans OÜ, likvideerija
  Tarvo Lindma1. Advokaadibüroo Mägi Kraavi & Partnerid OÜ, juhatuse liige2. Kliinik32 OÜ, juhatuse liige3. Lupree AS, nõukogu liige4. Kivitehas OÜ, juhatuse liige5. Spirit of Estonia OÜ, juhatuse liige6. RSI Konsultatsioonide OÜ, juhatuse liige7. Serleks Grupp OÜ, juhatuse liige
  Aavo Aadli1. Datel AS, nõukogu liige2. Lakrito AS, nõukogu liige3. Inkassoabi OÜ, juhatuse liige4. Asula Kinnisvaraarenduse OÜ, juhatuse liige5. Pernet Group OÜ, juhatuse liige6. Garaažiühistu Asula 14a, juhatuse liige7. Advokaadibüroo Aavo Aadli OÜ, juhatuse liige
  Peeter Lepik1. TSM AS, nõukogu liige2. Fa OÜ, osanik3. Suurlaid OÜ, osanik4. Uddeholm Tooling Eesti OÜ, juhatuse liige5. SOS Lasteküla Eesti Ühing, juhatuse liige6. TSM Arenduse AS, nõukogu liige
  Toomas Luhaäär1. TSM AS, juhatuse liige, volitused lõppenud2. Antrioon OÜ, juhatuse liige3. Casco Liimid OÜ, nõukogu liige4. Fa OÜ, osanik5. Suurlaid OÜ, osanik6. Saint-Gobain Glass Estonia AS, nõukogu liige
  Andres Aavik1. Aavik & Partnerid Advokaadibüroo OÜ, juhatuse liige2. Fakto, , nõukogu liige3. Niguliste 6 KÜ, juhatuse liige4. Pintaro OÜ, nõukogu liige5. Massi Miliano OÜ, nõukogu liige6. Liiklusohvrite toetusfond SA, nõukogu liige
  Maivi Ots1. KIT Finance Europe AS, nõukogu liige2. Magnum, nõukogu liige3. Pimix, likvideerija4. Metro Capital Management, nõukogu liige5. Tallinna Prügila AS, nõukogu liige6. Advokaadibüroo Eversheds Ots & Co OÜ, juhatuse liige
  Keijo Lindeberg1. AUH MTÜ, juhatuse liige2. Regionaalarengu ja Kodanikuühiskonna Toetamise Selts, juhatuse liige3. Baltic Advisors Group, juhatuse liige4. Tartu Ülikooli Üliõpilasesinduse vilistlaskogu MTÜ, juhatuse liige5. Eesti Väikemittetulundusühingute Liit, nõukogu liige6. Baltic Court of Arbitration MTÜ, nõukogu liige
  Kalle Pedak1. Asianajotoimisto Hedman Partners Oy  Eesti filiaal, juhataja2. Adjoint Scandinavia OY, juhatuse asendusliige3. SAS-Korut Oy, juhatuse asendusliige4. Casaterra Oy, juhatuse asendusliige5. Privador AS Soome filiaal, filiaali esindaja6. FjordFresh Holding AS, nõukogu liige
  Urmas Veinberg1. East Pool Tallinn OÜ, likvideerija2. Ferrosan International AS Eesti Filiaal, likvideerija3. Lääne Ranniku Metsaühistu MTÜ, likvideerija4. Ralmet OÜ, likvideerija5. Star Modul OÜ, likvideerija6. Vestibule Solutions OÜ, likvideerija 
  Alice Salumets1. ERA Valduse AS, nõukogu liige2. Oiltanking Tallinn AS, nõukogu liige3. Pärnu mnt 106 KÜ, juhatuse liige4. Felicitalia OÜ, pankrotitoimkonna liige5. Linna Joogid OÜ, pankrotitoimkonna liige6. SWECO Architects OÜ, likvideerija
  Tiina Pukk1. Smart Business Center Worldwide AS, nõukogu liige2. Linnapuhastuse AS, juhatuse liige3. Lunch Coupon OÜ, juhatuse liige4. Smirter OÜ, juhatuse liige5. V-Värava OÜ, juhatuse liige6. Võimas OÜ, juhatuse liige
  Paavo Paas1. Nature Spirit OÜ, juhatuse liige2. NatureProject, juhatuse liige3. Poska Neliteist OÜ, juhatuse liige4. Opaal Invest OÜ, juhatuse liige5. Safiir Invest OÜ, juhatuse liige6. Sinine Topaas OÜ, juhatuse liige Andres Hallmägi1. Ecomatic AS, nõukogu liige 2. Baltic Maritime Logistics Group AS, nõukogu liige (kuni 25.07.2011)3. Ecoterm AS, nõukogu liige4. Volvo-Klubi MTÜ, juhatuse liige5. Advokaadibüroo Pohla & Hallmägi OÜ, juhatuse liige (kuni 17.09.2010)6. Fotosüsteemid OÜ, juhatuse liige
  Toivo Viilup1. Manila Trust OÜ, juhatuse liige2. Taipei Assets OÜ, juhatuse liige3. Üheksas Läte KÜ, juhatuse liige4. Eraklon OÜ, juhatuse liige5. Emely AS, nõukogu liige6. WeeRec Invest OÜ, juhatuse liige
  Kaarel Tammar1. Rifex Invest OÜ, juhatuse liige2. Sarstedt SIA Eesti filiaal, juhatuse liige3. Tuletorn Fond SA, nõukogu liige4. Tam-Tam Investments OÜ, juhatuse liige5. Wiedemanni Kinnisvara OÜ, juhatuse liige6. Šoti Klubi Kinnisvara OÜ, juhatuse liige
  Kaimo Räppo1. Starvision Invest OÜ, juhatuse liige2. Opera Trading OÜ, juhatuse liige3. PP Int Grupp OÜ, pankrotitoimkonna liige4 Cool Grupp OÜ, pankrotitoimkonna liige5. KS Stivideerimise AS, pankrotitoimkonna liige6. OÜ TopTrans Baltic, pankrotitoimkonna liige
  Veikko Toomere1. Eesti Squashi Liit, juhatuse liige2. MAQS Law Firm Advokaadibüroo OÜ, juhatuse liige3. Favor, nõukogu liige4. Taani-Eesti Kaubanduskoda, nõukogu liige5. Remaco Invest OÜ, juhatuse liige6. Estver Holding OÜ, juhatuse liige
  Andres Tamm1. Andres Tamme Pihlaka talu, juhatuse liige2. Advokaadibüroo Andres Tamm OÜ, juhatuse liige3. Bewesto Group OÜ, (pankrotis), juhatuse liige4. Helessel OÜ, juhatuse liige5. Teostus OÜ, juhatuse liige
  Toomas Keevallik1. Advokaadibüroo Keevallik & Partnerid OÜ, juhatuse liige2. Raisio Eesti AS, juhatuse liige3. Optimera Estonia AS, nõukogu liige4. Biobe OÜ, juhatuse liige5. Reisi Invest OÜ, juhatuse liige
  Indrek Naur
  1. Intellektuaalomandi Õiguskaitse Ühing, juhatuse liige2. Hausman&Toran OÜ, juhatuse liige3. Juhkentali Advokaadibüroo OÜ, juhatuse liige4. Kakumäe Majaomanike Selts, juhatuse liige5. Digibox OÜ, juhatuse liige
  Andrias Palmits1. Palmits Invest OÜ, juhatuse liige2. MTS Property Holding OÜ, juhatuse liige3. Ehitajate tee 133c KÜ, juhatuse liige4. Salliku Invest OÜ, juhatuse liige5. Fumiko Holding OÜ, juhatuse liige
  Janek Valdma1. Airlink AS,  nõukogu liige2. Airest AS, nõukogu liige3. Vasur VR AS, nõukogu liige4. AT Partners Group AS, nõukogu liige5. Advokaadibüroo Valdma & Partnerid OÜ, juhatuse liige6. EAÕK Varahaldus OÜ, nõukogu liige
  Raul Talts1. Advokaadibüroo Lentsius & Talts OÜ, juhatuse liige2. RTEL Invest OÜ, juhatuse liige3. Construction Consulting Group OÜ, juhatuse liige4. Mena Commerce OÜ, juhatuse liige5. Sofoklis Investment OÜ, juhatuse liige
  Jüri Leppik1. Advokaadibüroo Leppik ja Patnerid OÜ, juhatuse liige2. Printtare AS, nõukogu liige3. Esmar AS, nõukogu liige4. Karjaküla Külmhoone AS (pankrotis), pankrotitoimkonna liige5. Süda Koda MTÜ, juhatuse liige
  Aleksander Vares1. Uue-Maailma 21/23 KÜ, juhatuse liige2. Velander Invest OÜ, juhatuse liige3. Geosphere AS, nõukogu liige4. Scala Fitness Club OÜ, juhatuse liige5. Industrial Park Estonia OÜ, juhatuse liige
  Lauri Paulus1. Nordic Jetline AS, juhatuse liige2. NJL Valuuta OÜ, juhatuse liige3. Envirro OÜ, juhatuse liige4. Gramont OÜ, juhatuse liige5. Monetalis Inkasso OÜ, juhatuse liige
  Tõnis Tamme1. Advokaadibüroo Tamme & Otsmann, juhatuse liige2. Tipp ja Täpp OÜ, juhatuse liige3. Hunt Kriimsilm OÜ, juhatuse liige4. Norby Telecom AS, nõukogu liige5. Laidunina Tuletorni Ühing MTÜ, juhatuse liige
  Aare Tark1. Tartu Ülikooli SA, nõukogu liige2. Eesti Telekom AS, nõukogu liige3. Norma AS, nõukogu liige4. Saku Metall AS, nõukogu liige5. Arco Vara AS, nõukogu liige
  Raul Markus1. Pedrobeat AS, nõukogu liige2. Optium Invest, juhatuse liige3. Planet, juhatuse liige4. Versus Trade OÜ, juhatuse liige
  Ülevaade on koostatud Eesti Advokatuuri andmetele tuginedes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kokutajast Eesti parimaks koomikuks ehk kuidas nali andis Ari Matti Mustonenile elutahte
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.