Kalleima eramu omanik annab sama raha eest ära kaks maja

Kadrin Karner 13. detsember 2011, 11:54

Tallinnas Kakumäel asuva 3 miljoni eurose maja müüja pakub kalli kinnisvara soetajale tehingut – nimelt antakse jõulukingitusena maja ostjale kaasa Pärnus asuv 320 000 eurot maksev villa.

Tehingut vahendava 1Partner Kinnisvara konsultant Kaili Tamme sõnul on omanik otsustanud oma Eesti kinnisvarast loobuda ning valmis pakkuma tehingut, mille puhul saab Tallinna majale Pärnus asuva suvevilla jõulukingitusena kauba peale. "Kinosaali ning maja ja terrasse läbiva muusikasüsteemiga Villa Marias on elatud vaid ühel kuul aastas," ütles Tamm ja lisas, et kahe villa pakkumine kehtib jaanuari lõpuni.

Pärnus Raekülas asuva maja kohta kirjutatakse kuulutuses, et see paikneb vaikses ja rohelises piirkonnas. Lisaks kinosaalile on majas kaks vannituba, puuküttega saun, sisustatud veinikelder ja palju muud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. December 2011, 09:23
Otsi:

Ava täpsem otsing