• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Yahoo kaasasutaja Yang lahkus ettevõttest

  Yahoo kaasasutaja Jerry Yang lahkus ettevõttest, mille ta asutas 1995. aastal. Yangi äkiline lahkumine tuli kaks nädalat pärast seda, kui internetipioneer nimetas oma uueks tegevjuhiks Scott Thompsoni.

  Wall Street vaatab Yangi väljumist kui tee sillutamist erakapitalile või plaani müüa maha suur osa enda 40protsendilisest osalusest Hiina Alibaba otsingumootoris, luues niimoodi lisaväärtust aktsionäridele, kirjutab Bloomberg.
  Yahoo aktsia tõusis eile Nasdaqi järelturul 3%.
  „Ta on saanud aru, et seisab muutustel ees,” ütles Clayton Moran, Benchmark Co. analüütik. „Asutaja on lahkunud, Thompson on uus juht ning tal on täna isegi rohkem mõjuvõimu kui eile.”
  Yangi lahkumine võib tähendada suuremaid muutusi Yahoo juhatuses, arvab Jacob Fundsi investeeringute juht Ryan Jacob. „Kui nad ei tegutse kiiresti, riskivad nad võitlusega aktsionäridega häälte pärast. Nad teevad kõike, et seda vältida,” ütles ta.
  2008. aastal lükkas Yang tagasi Microsofti ülevõtmispakkumise ning sattus selle pärast terava kriitika alla. Yang püüdis olukorda leevendada, luues partnerluse Google'iga, kuid seda ettevõtmist segas regulatiivne järelevalve.
  Yahoo ei öelnud, kuhu Yang läheb ning miks ta äkisti lahkus. Tegevjuht Thompson pakkus enda kõnes töötajatele selle kohta ka vähe vihjeid.
  Yang omab 3,69% Yahoo ringlusse lastud aktsiatest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Elektriautotootjad SECiga pahuksis
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".