• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Buffett ostis Tesco aktsiaid

  USA miljardärist investor Warren Buffett suurendas hiljuti oma osalust Suurbritannia jaeketis Tesco. Ostu sooritas ta pärast seda, kui Tesco oli teinud kasumihoiatuse, vahendab uudisteagentuur CNBC.

  Tehinguga suurenes Buffetti osalus supermarketiketis ligi kahe protsendi võrra, 5,08%-ni.
  Tesco, mille aktsia hind on täna kerkinud üle 0,4%, teatas hiljuti, et sel aastal firma kasumi kasvu investeeringute suurenemise tõttu oodata ei ole. Samas näitab miljardäri otsus, et ta usub Tesco tegevjuhi Phil Clarke’i tegevusse.
  Finantsturud jälgivad Warren Buffetti investeerimisotsuseid väga suure tähelepanuga. Esmase osaluse Tescos omandas väljaande Forbes poolt rikkuselt maailma kolmandaks meheks tituleeritud Buffett 2006. aastal ja on alates sellest ajast oma osulust ettevõttes tasapisi suurendanud. Ka seekordne uudis jaanuari alguses 34 kuu madalaima taseme saavutanud aktsia taas tõusuteele viinud.
  Autor: Maarja-Liis Mitri
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Elektriautotootjad SECiga pahuksis
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".