Indrek Kald • 1. juuni 2012 kell 7:13

Rein Kilk: mina polnud varjatud annetaja

Reformierakonna annetusteskandaali tõmmatud ärimees Rein Kilk lükkas tagasi kahtlustused, nagu oleks tema raha varjatud teid pidi Reformierakonna kassasse liikunud.

"Olen sügava hämminguga jälginud rahandusminister Jürgen Ligi viimaste päevade väljaütlemisi ja tõtt öelda olen lausa jahmunud katsetest tirida mind Reformierakonna rahaskandaali," kommenteeris Kilk ERRile.

Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi on sel nädalal korduvalt öelnud, et mitte see pole kuritegu, kui Silver Meikar võtab Rein Kilgilt raha vastu ja annetab selle enda nimel, vaid Meikari tegevusest ja väljaütlemistest külvatud usaldamatus riigivõimu suhtes.

IRLi kuuluv Rein Kilk lausus, et tunneb Jürgen Ligit isiklikult ja võib kinnitada, et tegemist on igati ausa ja otsekohese inimesega, ent viimaste päevade rasked üleelamised on rahandusministrit sundinud mingeid rumalusi mitte just kõige targemal viisil interpreteerima.

"Kinnitan siinkohal ühemõtteliselt ja selgelt, et kohe päris kindlasti pole mina see varjatud annetaja, kelle raha Meikar Reformierakonnale edasi annetas," rõhutas Kilk ega osanud arvata, miks Reformierakond teda Meikari juhtumiga püüab siduda.

Hetkel kuum