• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Facebook langeb

  Facebooki aktsia langes eile uuele börsiajaloo madalaimale tasemele, kuna Sanford C. Bernstein & Co. hakkas väärtpaberit analüüsima ning andis aktsiale hinnasihi 25 dollarit.

  Sotsiaalvõrgustiku aktsia sulgus eile 26,90 dollaril ehk 3% miinuses. Võrreldes IPO (aktsiate avaliku esmaemissiooni) hinnaga on aktsia alates börsile tulekust ehk 18. maist põrunud juba üle 29 protsendi.
  "Raske on leida põhjust, et tänasel päeval Facebooki aktsiat omada," märkis väärtpaberit katma hakanud Sanford C. Bernstein & Co analüütik Carlos Kirjner."Lähiaja müügitempo kasvu langus paneb investoreid muretsema ettevõtte 2013. aasta kogukäibe pärast. Aeglustumine võib olla ajutine, kui Facebook suudab maksimeerida sotsiaalreklaami väärtust," märkis ta.
  Facebooki eelmise aasta kasum oli 3,71 miljardi dollarise käibe juures 668 miljonit dollarit. Selleks aastaks ootavad analüütikud keskmiselt käibe tõusu 5,02 miljardi dollarini ning kasumiks 1,32 miljardit.
  Analüütikud on ettevõtte kasumiprognoosi viimase nelja nädala jooksul keskmiselt aga viiendiku võrra langetanud ning 2012. aasta kasumiprognoosi arvestades kaupleb aktsia hoolimata ülikiirest hinnalangusest 51se P/E (hinna/tulu) suhte juures.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.