Silvia Kruusmaa • 28. juuni 2012 kell 13:34

President Ilves: BLRT on Eesti üheks tugevaks kaubamärgiks

BLRT Grupp, selle ligi 4000 töötajat on osalised Läänemere ja kaugemaidki kaldaid ühendava suure ja tegusa ettevõtte kestmises ning arendamises, ütles president Toomas Hendrik Ilves Vene-Balti Laevaehitustehasena loodud BLRT 100. sünnipäeval.

“Siinse piirkonna üks suurimaid laevaehitajaid ning metallitöötlejaid seostub meile parima arusaamisega kaasaegsest ja edukast tööstuskontsernist. Te olete osanud targalt ajaga kaasas käia, leida uusi turge ja tootmisvaldkondi ning, mis samuti väga tähtis, olete hoidnud oma head nime, oma töö kvaliteeti läbi sajandi,” kiitis riigipea.

“BLRT kui arenev ja kaasaegne ettevõte, uute tehnoloogiate juurutaja on oma valdkonnas Eesti üheks tugevaks kaubamärgiks. On seda täna, on seda edaspidi,” vahendas presidendi kantselei Ilvese sõnu.

Hetkel kuum