• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  General Electric tegi raha energia ja finantsüksuses

  USA konglomeraat General Electric käis täna välja II kvartali tulemuse, mis ületas analüütikute ootusi, kuna finants- ja energiaüksused aitasid üle saada tuulikutellimuste kukkumisest, vahendab Bloomberg.

  Kasum jätkuvatest tegevustest ilma mõnede kuludeta oleks kasvanud seitse protsenti, 4,01 miljardile dollarile ehk 38 sendile aktsia kohta võrreldes mulluse 3,75 miljardi dollari ning 34 sendiga aktsia kohta. Analüütikud ootasid 37 senti kasumit aktsia kohta.
  Finantseerimisüksuse GE Capitali kasum kasvas 31 protsenti, 2,12 miljardile dollarile. Energiaüksuse kasum kasvas 13 protsenti. GE Capital maksis emafirmale kolm miljardit dollarit dividendi.
  Tööstusüksuse tellimuste raamat kasvas kolme kuuga 201 miljardilt dollarilt 204 miljardile dollarile. Tuulikugeneraatorite tellimused kukkusid 37 protsenti, kuna USAs on plaanis lasta tänavu lõppeda elektritootjate maksusoodustustel. Diiselvedureid tootva transpordiüksuse kasum kasvas 58 protsenti, 282 mln dollarile.
  Kompanii käive kasvas kaks protsenti, 36,5 miljardile dollarile, jäädes 300 miljoni dollariga maha analüütikute projekteeritust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Uuest nädalast saab märkida Läti tanklaketi Virši aktsiaid
Läti finants- ja kapitalituru komisjon (FKTK) kinnitas Läti tanklaketi ja alternatiivkütuseid pakkuva Virši aktsiate esmase avaliku pakkumise prospekti.
Läti finants- ja kapitalituru komisjon (FKTK) kinnitas Läti tanklaketi ja alternatiivkütuseid pakkuva Virši aktsiate esmase avaliku pakkumise prospekti.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.