• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA turud lõpetavad päeva rohelises

  USA turud lõpetasid päeva tagasihoidliku tõusuga, millele aitasid kaasa oodatust paremad majanduslikud tulemused, vahendas finantsuudisteagentuur CNBC.

  Dow Jones 13495   +13   +0,09%
  Nasdaq 3135   +15   +0,48%
  S&P 500 1451   +5   +0,36%
  Hewlett-Packardi aktsia hind langes 12,96%, 14,91 dollari peale, kui maailma suurim personaalarvutite tootja teatas, et langetab 2013. aasta kasumi väljavaadet. Ettevõtte rivaali Delli aktsia hind langes samuti, nimelt 4,75%, 9,43 dollari peale.
  Kraft Foods Groupi aktsia hind lõpetas päeva küll 1,21%-lise langusega, 44,87 dollari peale, kuid börsipäeva alguses tegi korraks ebatavalise tõusu 58, 54 dollari peale. Nasdaq lubas mõningad tehingud, mis tehti üle 47,82 dollari hinna juures, tühistada ja uurida juhtunut lähemalt.
  Ehitusettevõtted Lennar (+6,92%, 37,41 dollari peale), Pulte (+6,04%, 16,5 dollari peale) ja DRHorton (+6,18%, 21,99 dollari peale) tõusid, kui ilmnenud raportist selgus, et elamuhinnad kallinevad kiiremini, kui alguses oodati.
  Netflixi aktsia hind tõusis 10,84%, 62,58 dollari peale, kui Citi kordas oma “osta” reitingut ettevõtte suhtes.
   US Airwaysi aktsia hind tõusis 8,27%, 11,78 dollari peale, kui ettevõte teatas oodatust paremast reisijatenumbrist. Kasvasid ka United Continentali (+6,02%, 21,14 dollari peale) ja Delta Airlinesi (+3,99%, 10,16 dollari peale) aktsiate hinnad.
  Family Dollari aktsia hind tõusis 3,88%, 68,56 dollari peale, kui ettevõte teatas oodatust paremast kvartaalsest kasumist. Samas Monsanto aktsia hind langes 2,18%, 88,59 dollari peale, kui agrotööstuskompleks teatas kahjumist.
  Nafta hind oli USA kauplemispäeva lõpuks langenud 0,77%, 91,19 dollari peale barreli kohta ja kulla hind tõusis 0,23%, 1779,7 dollari peale untsi kohta.
  Autor: Teele Liblik
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Vähemalt viis head ja paljulubavat investeerimisideed
Äripäeva raadio kuulajate lemmiksaated toovad kuulajateni nii head investeerimisideed kui ka viisid, kuidas ükssarvikud ja mitmekordne tootlus üles leida. Siin on nädala viis Äripäeva raadio kuulajate lemmikut, mida tasub kuulata.
Äripäeva raadio kuulajate lemmiksaated toovad kuulajateni nii head investeerimisideed kui ka viisid, kuidas ükssarvikud ja mitmekordne tootlus üles leida. Siin on nädala viis Äripäeva raadio kuulajate lemmikut, mida tasub kuulata.